Výstava obrazů Irena Hrušková – „Samá voda“

.Pro děti začátek září nikdy není tím vyhledávaným datem. Pro některé rodiče možná taky… ať je to jak je to, Vinotéka Matěj se po prázdninách opět promění do nových barev, ale se stále krásným vínem, a to Vernisáži obrazů Ireny Hruškové 3.9.. od 18h tématicky nazvané „Samá voda“.. a k vodě patří..? Víno! Nebo spíš voda k vínu?

Prodejní výstava je „plánována“ do konce září.

Přijďte se podívat:-)

Degustace „V hlavní roli Sauvignon“

12.9. od 18:30h si blíže představíme odrůdu pocházející z Francie – Sauvignon. A to Sauvignon blanc a Cabernet Sauvignon.

Od základu až do vyšší ligy tato vína představí Martin Vošmera, kter degustaci sestavil z vinařských regionů Itálie a (samozřejmě) Francie.

Chybět nebude ani vhodné občerstvení a spousta H2O.

Vstupné je 490,-, místa si rezervujte e-mailem nebo osobně ve Vinotéce.

Krásný den a těším se na SG poznávačku:-)

Martin

Rok se s…burčákem sešel

od čtvrtka 15.8. (pro historiky o týden dříve oproti loňsku) zahajujeme Burčákománii 2024. Sluníčko opravdu hřeje a hrozny zrají…

Letos jsme pro vás vybrali nově Vinařství Tesařík, které nám dodává jak sudová, tak lahvová vína od konce roku 2023 a letos jen potvrdili, že jde o vinaře, se kterým si Vinotéka Matěj bude rozumět:-). Dále nám budou dodávat burčák, stejně jak dříve, Vinařství Zborovský, Vajbar, Pavlovín.

Jde nám o jediné: ať máte ten nejlepší „zkvašený hroznový mošt“ každý den.

Na zdraví! Je lepší se pos*at než oslepnout!

Martin