24.10. Degustace Vinařství Baláž

Přesně za 2 měsíce, od data Degustace Vinařství Baláž, budou Vánoce. Vinařství, se kterým Vinotéka Matěj spolupracuje osmým rokem, Vinařství, které je jedním ze zakládajících členů Spolku Dunajovské kopce, Vinařství, které do Vinotéky Matěj přijede poprvé Doposud jste měli možnost se s víny seznámit při mých Degustacích „Objevy Moravy“.

Je mi ctí, že nám o vínech, Vinařství, přijede povídat přímo pan Jiří Baláž. Těšit se můžete na paletu vín.. zrající „v betonu“, v nerezu, na sudu, sur-li, na vína červená, která dozrála a starší ročníky jdou právě do prodeje.

Celá degustace bude doplněna produkty z Moravy, které se k vínu rozhodně hodí, ale nepijí. I ta bageta bude farmářská.:-)

Vstupné je 390,-

Vína si pak můžete koupit za zvýhodněné, degustační ceny.

Objednávky na degustaci prosím posílejte na rys.martin@email.cz, nebo si místa rezervujte osobně ve VM.

Těším se, jako vždycky, ale teď možná ještě o trošku víc:-)

Martin

Degustace JAR – od Sauvignonu po Pinotage

Přátelé a kamarádi Vinotéky Matěj. 

Vím že tentokrát píšu termín degustace na poslední chvíli, tedy máte čas na změnu vašich plánů, abyste opět mohli být přítomni, pouze týden. Hledali jsme s Delivinem – Zuzkou a Hankou-  termín a našli jsme tento.. kdy 10.10. od 18:30h za rytmu afrických bubnů poznáme již třetím rokem odrůdy Sauvignon, Chardonnay,Malbec, Merlot, Pinotage… které mají od Vinařství, které k nám Delivin dováží jedno společné: odrůda je víc než sud, cena odpovídá kvalitě. 

Cena je i díky krátkému termínu pro přihlášení snížena na 390,- snad to bude i vodítko pro vás, abysme degustaci naplnili.🙂.  Celá degustaci bude doplněna jako vždy o vhodné tapas a spoustu H2O.

Těším se, hlaste se🙂 

třeba teď neudělám tiskovou ani jinou chybu…

Martin